Home » De Therapeut

De Therapeut

De therapeuten werkzaam in de praktijk: Mirjam van de Moosdijk, Oefentherapeut Cesar(geregistreerd) en fysiotherapeut (niet geregistreerd). Maike Goossens, Oefentherapeut Cesar (geregistreerd).

Mirjam van de Moosdijk wonend in Soerendonk is sinds 1998 oefentherapeut Cesar. Na de opleiding Oefentherapie Cesar is zijn de opleiding fysiotherapie gaan volgen, waarvoor in 2000 afgestudeerd en gaan werken al oefentherapeut in een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking.
In januari 2001 is zij gestart met de praktijk voor oefentherapie in Budel en april 2015 in Maarheeze de dependence.

Mirjam heeft veel ervaring met bekkenklachten/instabiliteit tijdens of na de zwangerschap en is gecertificeerd bekkenoefentherapeut, incontinentieklachten, darmklachten, diastase, herstel en training voor stomapatiënten, scoliose (bij kinderen en volwassenen), rugklachten, hoofdpijnklachten, chronische schouderklachten, balans en stabiliteitstraining, werkgerelateerde klachten en houding, revalidatie en hyperventilatie.
Nieuwe inzichten op ons vakgebied worden nauwlettend gevolgd. Door jarenlange ervaring op de fysiotherapie afdeling van een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking heeft Mirjam ook met deze groep een grote affiniteit.

Mirjam staat ingeschreven in Kwaliteitsregister Paramedici, aangesloten bij beroepsvereniging voor oefentherapeuten (Vvocm). Zij is lid van de Samenwerkende Oefentherapeuten Midden-limburg (SOM).

 

De praktijk heeft deelgenomen aan een verbeter traject: oefentherapeuten door cliënten bekeken. De praktijk scoorde met een klanttevredenheid met een 8,2.

 

 

 

Maike Goossens

Maike werkt momenteel 1 dag in de praktijk. Sinds 2011 is zij werkzaam in Budel.
Maike heeft affiniteit met zwangerschapsgerelateerde bekkenpijn, pijnklachten stuitje (coccygondynie), nek-schouderklachten, rugklachten, knieklachten en houdings/bewegingsafwijkingen en slaapoefentherapie. Zij gaat de cursus slaapoefentherapie bij kinderen volgen.