Home » Links

Links

Oefentherapeutoefentherapeut

De Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck is de beroepsvereniging van oefentherapeuten en telt ongeveer 1700 leden. De VvOCM is in 2004 ontstaan uit een fusie van de Vereniging Bewegingsleer Cesar en de Nederlands Vereniging van Oefentherapeuten Mensendieck.

Link naar de website


Kwaliteits register paramedicikp

Op deze website vindt u informatie over het Kwaliteitsregister Paramedici.Voor patiënten, cliënten, zorgverzekeraars, werkgevers is algemene informatie over het kwaiteitsregister te vinden. Tevens kan het Kwaliteitsregister Paramedici geraadpleegd worden.

Link naar de website


Scoliosescoliose

Kijk hier voor het laatste nieuws en informatie over scoliose. Het forum is er om tips en ervaringen met andere scoliosepatiënten en deskundigen uit te wisselen.

 

Link naar de website


Reumafondsreumafonds

Het Reumafonds is er voor bijna 2 miljoen Nederlanders met een vorm van reuma. We geven hen voorlichting, advies, steun én een stem in de maatschappij.

 

Lin naar de website


Bekkentherapiebekkentherapie

Zwanger en pijn in rug, bekken, rond het schaambot, de SI-gewrichten, het heiligbeen, de stuit, de bil of uitstralend in het bovenbeen? Deze site is bedoeld voor therapeuten, verloskundigen, kraamzorg en vrouwen met deze klachten.

Link naar de website