Home » Over ons

Over ons

De therapeuten werkzaam in de praktijk zijn Mirjam van de Moosdijk en Maike Goossens, beide oefentherapeut Cesar.

Mirjam van de Moosdijk wonend in Soerendonk is sinds 1998 oefentherapeut Cesar. Na de opleiding Oefentherapie Cesar is zijn de opleiding fysiotherapie gaan volgen, waarvoor in 2000 afgestudeerd en gaan werken al oefentherapeut in een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking.
In januari 2001 is zij gestart met de praktijk voor oefentherapie in Budel en april 2015 in Maarheeze de dependence.

Mirjam heeft veel ervaring met bekkenklachten/instabiliteit tijdens of na de zwangerschap en is gecertificeerd bekkenoefentherapeut, incontinentieklachten, darmklachten, diastase, herstel en training voor stomapatiënten, scoliose (bij kinderen en volwassenen), rugklachten, hoofdpijnklachten, chronische schouderklachten, balans en stabiliteitstraining, werkgerelateerde klachten en houding, revalidatie en hyperventilatie.
Nieuwe inzichten op ons vakgebied worden nauwlettend gevolgd. Door jarenlange ervaring op de fysiotherapie afdeling van een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking heeft Mirjam ook met deze groep een grote affiniteit.

Mirjam staat ingeschreven in Kwaliteitsregister Paramedici, aangesloten bij beroepsvereniging voor oefentherapeuten (Vvocm). Zij is lid van de Samenwerkende Oefentherapeuten Midden-limburg (SOM).

Maike Goossens komt uit Heeswijk-Dinther. Ze is sinds 2009 afgestudeerd als oefentherapeut Cesar. Daarna studeerde ze gezondheidsrecht aan de Erasmus Universtiteit. Ze werkt momenteel niet meer als Oefentherapeut Cesar in de praktijk.

Maike heeft ook affiniteit met bekkenpijn en instabiliteit, zijvolgde onder andere de cursus coccygodiny voor problemen/pijnklachten betreft het stuitje. Scoliose waarvoor de opleiding op korte termijn wordt gevolgd, alle chronische klachten zoals; rugklachten, hoofdpijnklachten, nek-schouderklachten, werkgerelateerde klachten.

De praktijk heeft deelgenomen aan een verbeter traject: oefentherapeuten door cliënten bekeken. De praktijk scoorde met een klanttevredenheid met een 8,2.

Oefentherapie_cranendonk_het_team